flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помер Годік Іван Трифонович

04 квітня 2014, 11:41

 

01 квітня 2014 року помер суддя у відставці Рожищенського районного суду Волинської області Годік Іван Трифонович.

Іван Трифонович Годік народився 19 вересня 1922 році в селі Мирне Горохівського району Волинської області, українець.

1941-1943 р.р. в складі частин Радянської Армії Іван Трифонович брав участь у Великій Вітчизняній війні. За слуги перед батьківщиною він удостоєний урядових нагород. Після демобілізації з Радянської Армії Годік І.Т. понад 2 роки працював гірничим майстром шахти в Пермській області.

1948 році І.Т. Годік закінчив Харківську дворічну юридичну школу і прибув на роботу у Волинську область. В цьому ж році він був обраний народним суддею колишнього Заболоттівського району, а в 1961 році – народним суддею Ратнівського народного суду, а в 1965 році – народним суддею Рожищенського народного суду.

В грудні 1970 році Годік І.Т. обраний народним суддею народного суду м. Луцька де пропрацював до квітня 1976 року.

Годік І. Т. мав великій досвід роботи, добре знав діюче законодавство, вільно володів німецькою, польською, російською та українською мовами, оперативно вирішував судові справи, належним чином організовував розгляд справ у виїздних засіданнях, сумлінно виконував обов’язки народного судді, проводив профілактичну роботу по запобіганню злочинності і правопорушень, чуйно ставився до скарг трудящих, брав активну участь у громадсько – політичному житті району, про що свідчать характеристики з особової справи Годіка І.Т.

В 1963 році він заочно закінчив юридичний факультет Київського державного університету ім.. Т.Г. Шевченка.

З  квітня 1976 року – Годік  Іван  Трифонович був обраний народним суддею Рожищенського районного народного суду, де пропрацював  по червень  місяць  1982 року. 23 червня 1982 року був звільнений з посади судді в зв’язку з виходом на пенсію.

За сумлінне виконання службових обов’язків та хороші показники в роботі  Годік Іван Трифонович був неодноразово відзначений нагородами та подяками. 23.03.1970 р. Постановою президії Волинського обласного суду Іван Трифонович був занесений в книгу трудової слави Верховного суду УССР.

З 17 липня 1982 року по 07 березня 2003 року був членом Волинської обласної колегії адвокатів.

Колектив Рожищенського районного суду Волинської області глибоко сумує з приводу смерті судді у відставці даного суду Годіка Івана Трифоновича та висловлює щирі співчуття родині покійного.